Syyslukukausi päättyy 29.11.: Ilmoittaudu kevään tanssitunneille 1.12. alkaen!

Kiitos kaikille tanssijoille mahtavasta ja antoisasta syksystä!

Kevään 2016 ilmoittautuminen alkaa 1.12!

Myös kaikki syksyn oppilaat ilmoittautuvat uudelleen kevään tanssitunneille.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan kotisivuillamme http://www.dancemoves.fi/ilmoittautuminen/

Kevätkukausi alkaa 11.1.2016.

Tervetuloa tanssimaan!


Kevätnäytökset 14.-15.5.2016 Espoon Tapiola salissa

Kevään oppilasnäytökset pidetään Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiola-salissa la-su 14.-15.5.2016.

Lisätietoja ryhmien esiintymispäivistä ja tarkemmista aikatauluista tulee huhtikuussa, jolloin alkaa myös lippujen myynti.

 


Temppuja & Tekniikka – UUSI LAJI!

Tunti on tarkoitettu niille, joiden tavoite on saada hypyt nousemaan korkeammalle ja piruetit pyörimään vinhammin ja jotka haluavat maustaa tanssiaan näyttävillä yksilö- ja paritempuilla.

Tunnilla harjoitellaan tanssin peruselementtejä, rytmiikkaa, ilmaisua, erilaisia hyppyjä, pyörähdyksiä ja tanssiakrobatiaa. Taitoja opetellaan hauskojen temppuratojen, tanssileikkien ja -pelien sekä erilaisten harjoitussarjojen avulla. Tunti on kehitetty erityisesti täydentämään tuntia edeltävää tai tuntia seuraavaa tanssillisempaa 45 min. Show & Latin -tuntia, jolloin kahdesta peräkkäisestä tunnista on mahdollisuus rakentaa tanssillisesti monipuolinen 90 min. tuntikokonaisuus.

Tunti sopii kaikille tempuista ja tekniikasta kiinnostuneille, ja tunnilla edetään yksilöllisesti jokaisen taitotason mukaan.


Voguing – UUSI LAJI!

Vogue -lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway -kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Tämä tanssilaji näkyy myös Madonnan musiikki videossa ”Vogue” vuodelta 1990. Vogue -tanssilaji on kehittynyt lähemmäksi nykyistä muotoaan 80-luvun New Yorkin clubeilla.

Tunneille tarvitset vaatteet, joissa on helppo liikkua.


Akrodance – Uusi laji!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.