Kesän tanssikurssit, cheerleading leirit ja Beast Strong kesäleirit

Ilmoittaudu kesän tanssikursseille tai Cheerleading kesäleireille tai Beast Strong kesäleireille!

Ensimmäinen leiri starttaa jo heti kesäkuun alussa.

Dance Moves tanssikoulu järjestää yhdessä LähiTapiola Sport Centerin kanssa leirejä kesä- ja elokuussa.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Leirit on tarkoitettu 7 – 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Alkeistunnit ja Cheerleading UUDET -ryhmä sopivat kaikille lajista kiinnostuneille - voit ilmoittautua mukaan, vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta tanssimisesta. Keski- ja jatkotason tunnit puolestaan sopivat paremmin jo jonkin aikaa lajia harrastaneille. Opettajina leireillä toimivat Dance Moves tanssikoulun kokeneet tanssinopettajat.

Voit valita mieleisesi leirikokonaisuuden oman kiinnostuksesi sekä taito- ja ikätasosi mukaan. Leirillä voit syventää jo opittuja taitoja tai kokeilla jotain ihan uutta lajia. Toivotamme myös kaikki uudet, tanssista kiinnostuneet harrastajat lämpimästi mukaan!

Myös Cheerleading Thunder -joukkueiden omat kesäleirit starttaavat samaan aikaan kesäleirien kanssa, katso tarkemmat tiedot ohjelmasta.

Tervetuloa!

 

Hinnat:

- Tanssikurssi, lajeina Dance MTV, Voguing, streettanssi, baletti, showtanssi tai Cheerleading UUDET -ryhmät:  50 € /tanssikurssi /viikko (1 tanssitunti/päivä ma-pe, yhteensä 5 tuntia). Tähän hintaan EI kuulu lounasta, välipalaa eikä leiri T-paitaa.

- Cheerleading Thunder -joukkueiden omat kesäleirit 90€ /viikko (sis. 10 tuntia. Huom! Leiri on tarkoitettu vain joukkueille). Tähän hintaan EI kuulu lounasta, välipalaa eikä leiri T-paitaa.

 

Vaihtoehtoisesti on mahdollista ilmoittautua Beast Strong -motoriikkaleirille, jossa on muun toiminnan ohella 1-2 tanssituntia tai Cheerleading UUDET-ryhmä per päivä. Leirimaksu sisältää lounaan ja välipalan. Hinta alk.  170€ / viikko.

 

Lisätietoja tästä koko viikon leiristä viimeisenä tässä viestissä sekä liitteessä.

 

Ilmoittaudu pian mukaan, sillä ensimmäiset leirit alkavat jo heti kesäkuun alussa koulujen loputtua!

 Ilmoittautuminen

 

LÄHITAPIOLA SPORT CENTER KESÄLEIRIT

Masalan LähiTapiola SportCenterissä järjestetään kesällä 2015 liikunnallisia Beast Strong motoriikkaleirejä seuraavasti:

Leiri nro 1 ma-pe  1.-5.6. klo 8-17 Leiri nro 2 ma-pe 8-12.6. klo 8-17 Leiri nro 3 ma-pe   3-7.8. klo 8-17

Leirit ovat tarkoitettu 7 – 15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirillä tarjotaan monipuolisia ja kehittäviä motorisia harjoitteita kaikenlaisille liikkujille.

Leiripäivät koostuvat toiminnallisista harjoittelutunneista, joissa jokainen lapsi/nuori saa oivan mahdollisuuden oppia uusia kehonhallintataitoja omien kykyjensä mukaisesti. Motoriikkaharjoittelussa kehitetään monipuolisesti ketteryys-, tasapaino-, koordinaatio-, liikkuvuus- sekä voima ja nopeusominaisuuksia.                                                                                                                 Harjoittelu tapahtuu kannustavassa ilmapiirissä, hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden kautta. Leirin oppitunneilla liikkumistaidot, tasapainotaidot ja välineen käsittelytaidot kehittyvät ja uusien positiivisten kokemusten myötä myös liikunnan riemu lisääntyy!

Osallistujat tutustuvat leirin aikana Voimisteluun, Pariakrobatiaan, Parkouriin, Streetworkout harjoitteisiin, tanssiin, Krav Maga- ja Aikidon perusharjoitteluun.  Havaintomotoriset harjoitteet, pelit ja leikit sekä keilaus tuovat vaihtelua leirisisältöihin. Leirit sopivat siis mainiosti kaikkien lajien harrastajille mutta myös liikunnan ensikertalaisille!

Leireillä tarjotaan lämmin ruoka sekä välipala. Kaikille leiriläisille leiri t-paita. Lapset/nuoret voidaan tuoda hallille klo 8.00 alkaen (sovittaessa aikaisemminkin) ja noudettava viimeistään klo 17.00. Leirin hinta:170 €/ 1 vko 320 €/ 2 vko 450 €/ 3 vko

Motorikkaleirin ohjaajina toimivat yllä olevien lajien valmentajat ja Beast Strongin ohjaajat.

Tervetuloa mukaan liikunnallisille Motoriikkaleireille!


Ylimääräinen vuosikokous ke 27.5.2015 klo 18.00

Paikka: Köpas-talo, os. Sepänkyläntie 1, Masala

Asia:
Sääntöjen muutos
Hallitus vuodelle 2015

Kirkkonummen tanssiyhdistys ry toimii vapaaehtoisten ja innokkaiden vanhempien pohjalta. Kiinnostus tanssiin ja yhdistystyöhön on edellytyksenä tanssikoulumme toiminnan jatkumiselle ja kehittymiselle Kirkkonummella.

Yhdistyksen ylimääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 27.5 klo 18 Masalan Köpas-talossa, jolloin ovet ovat avoinna eri tehtäviin hallituksessa. Tarvitsemme uusia toimijoita, joiden panoksella saamme lasten ja nuorten tanssiharrastuksen jatkumaan myös ensi syksynä.

Tervetuloa kokoukseen sekä mukaan toimintaan!

 

 


Akrodance – Uusi laji!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.


Popping – Mitä se on?

Popping on funk-henkinen katutanssilaji, jolle on ominaista musiikin tahtiin tehtävät sähköiset ’iskut’ sekä erilaisten illuusioiden yhdistäminen tanssiin.

Tunnilla opetellaan hyvällä meiningillä poppingin perustekniikkaa ja -fiilistä sekä lajin eri tyylejä, kuten waving, robot, isolations, puppet, scarecrow, ticking ja animation. Tämän lisäksi samalla opitaan hieman lajin sanastoa ja historiaa.


FolkJam® Kirkkonummella!

Tule kokeilemaan aivan uusi tanssiliikuntamuoto!

Katso: http://www.folkjam.fi/folkjam/

Opettaja:  Tarja Ketola
Aika ja paikka: tiistaisin Masalan Monitoimitalon salissa (Masalan kirjaston talo)

FolkJam® on uusi riemukas tanssiliikuntamuoto, jonka tavoitteena on kokea tanssin yhteisöllisyys ja ilo. FolkJamin® teemoina ovat luonnollisten liikeratojen ja -laatujen hyödyntäminen, tanssin juurevuus ja maanläheisyys ilman pakonomaista puurtamista sekä ennen kaikkea tehdä liikkumisesta hauskaa. FolkJam® käyttää monipuolisesti suomalaista liikemateriaalia, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen tanssillisen ja liikunnallisen kehittymisen supisuomalaiseen tyyliin.

Lue lisää FolkJamista