Yhdistykselle uusi hallitus

Hyviä uutisia – toimintamme sai jatkuvuutta. Tässä uusi hallitus: Matilda, Sanna, Minttu, Hilkka-Maija, Mari (pj), Sari ja Ghita 😊

Iso kiitos vapaaehtoisille!

image

 


Nykytanssi lisätty lukujärjestykseen!

Nykytanssia voi harrastaa Kirkkonummella tulevana lukuvuonnakin.

Lisäsimme jatko/keskitason nykytanssitunnin lukujärjestykseen. Tunti pidetään keskiviikkoisin Köpas-talon peilisalissa Masalassa klo 17.15-18.15.

Nykytanssi on mielenkiintoinen ja ilmaisua kehittävä laji, joka sopii kaikille. Tunti sopii tasoltaan tanssia vähintään 1-2 vuotta harrastaneille. Uudet oppilaat voivat käydä kokeilemassa kaksi kertaa ennen sitoutmista koko lukuvuodeksi.

Nykytanssi on sekoitus luovaa energiaa ja tekniikkaa. Alkuverryttelyn ja tekniikkaharjoitusten lisäksi tunneilla perehdytään erilaisiin tanssiliikkeisiin, piruetteihin, hyppyihin ja lattialiikkeisiin. Perusliikkeitä yhdistämällä luodaan mielenkiintoisia sarjoja ja koreografioita improvisaatiota unohtamatta. Tunnit tukevat oppilaan luovuutta, koordinaatiota, ketteryyttä ja kehonhallintaa.


Breakdance tunnit Laajakallion koululla!

Kaivatut breakdance-tunnit palaavat lukujärjestykseen. Tunnite pidetään lauantaisin Laajakallion koululla, ja opettajana toimii Lasse Lipponen.

Breakdance alkeet 7v- lauantaisin klo 13.45-14.30
Breakdance alkeet nuoret 12v- lauantaisin klo 14.30-15.15
Breakdance jatkotaso lauantaisin klo 15.15-16.00

Break on vauhdikas akrobaattinen katutanssilaji, joka syntyi 70-luvun New Yorkissa. Lajiin kuuluvat oleellisesti ylhäällä tehtävät tanssiaskeleet (toprock), lattialla tehtävät liikkeet (downrock), freezet ja erilaiset akrobatiaa vaativat power-liikkeet. Tunneilla käydään läpi breakin peruselementtejä ja luonnetta sekä yhdistetään liikkeitä erilaisiksi sarjoiksi – omaa tyyliä unohtamatta!
Alkeistunneilla perehdytään ylhäällä tehtäviin tanssiaskeleisiin, opetellaan työskentelyä lattian kanssa sekä valmistellaan akrobaattisten power-liikkeiden harjoittelua. Alkeisjatko- ja jatkotason tunneilla syvennytään edellisten lisäksi hieman enemmän power-liikkeiden harjoitteluun. Laji sopii sekä pojille että tytöille.

 


Nuorten alkeisbaletti 11-15 v

Nuorten alkeisbaletti 11-15 v Papinmäen koululla tiistaisin klo 19-20
Opettajana Susanna Leinivaara

Nyt myös nuoret voivat aloittaa balettiharrastuksen alkeistasolta. Baletti sopii hyvin ensimmäiseksi tanssiharrastukseksi, mutta tunti sopii myös niille, jotka etsivät oman lajinsa rinnalle hyvää tukituntia.


Temppuja & Tekniikka

Tunti on tarkoitettu niille, joiden tavoite on saada hypyt nousemaan korkeammalle ja piruetit pyörimään vinhammin ja jotka haluavat maustaa tanssiaan näyttävillä yksilö- ja paritempuilla.

Tunnilla harjoitellaan tanssin peruselementtejä, rytmiikkaa, ilmaisua, erilaisia hyppyjä, pyörähdyksiä ja tanssiakrobatiaa. Taitoja opetellaan hauskojen temppuratojen, tanssileikkien ja -pelien sekä erilaisten harjoitussarjojen avulla. Tunti on kehitetty erityisesti täydentämään tuntia edeltävää tai tuntia seuraavaa tanssillisempaa 45 min. Show & Latin -tuntia, jolloin kahdesta peräkkäisestä tunnista on mahdollisuus rakentaa tanssillisesti monipuolinen 90 min. tuntikokonaisuus.

Tunti sopii kaikille tempuista ja tekniikasta kiinnostuneille, ja tunnilla edetään yksilöllisesti jokaisen taitotason mukaan.


Voguing – aikuisillekin!

Vogue -lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway -kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Tämä tanssilaji näkyy myös Madonnan musiikki videossa ”Vogue” vuodelta 1990. Vogue -tanssilaji on kehittynyt lähemmäksi nykyistä muotoaan 80-luvun New Yorkin clubeilla.

Tunneille tarvitset vaatteet, joissa on helppo liikkua.


Akrodance – Tule mukaan!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.