Kevään uutuudet: Moderni tanssi ja nuorten alkeisbaletti

Uusi modernin tanssin ryhmä 10-14-vuotiaille aloittaa Veikkolan koululla tiistaisin klo 19-20. Opettajana Dana Calabrese.

Moderni tanssi on sekoitus luovaa energiaa ja tekniikkaa. Alkuverryttelyn ja tekniikkaharjoitusten lisäksi tunneilla perehdytään erilaisiin tanssiliikkeisiin, piruetteihin, hyppyihin ja lattialiikkeisiin akrobatiaa unohtamatta. Perusliikkeitä yhdistämällä luodaan mielenkiintoisia sarjoja ja koreografioita. Tunnit tukevat oppilaan luovuutta, koordinaatiota, ketteryyttä ja kehonhallintaa. Tunneilla soi elektro, pop, dance ja akustinen musiikki.

 

Nuorten alkeisbaletti 11-15 v alkaa Papinmäen koululla tiistaisin klo 17-18.

Opettajana Susanna Leinivaara.

Nyt myös nuoret voivat aloittaa balettiharrastuksen alkeistasolta. Baletti sopii hyvin ensimmäiseksi tanssiharrastukseksi, mutta tunti sopii myös niillle, jotka etsivät oman lajinsa rinnalle hyvää tukituntia.


Ilmoittaudu kevään tanssitunneille 1.12. alkaen!

Kiitos kaikille tanssijoille mahtavasta ja antoisasta syksystä! Syyslukukausi päättyi 29.11. 

Kevään 2016 ilmoittautuminen alkaa 1.12!

Ilmoittaudu nyt!

Myös kaikki syksyn oppilaat ilmoittautuvat uudelleen kevään tanssitunneille.

Kevätkukausi alkaa 11.1.2016.

Tervetuloa tanssimaan!


Kevätnäytökset 14.-15.5.2016 Espoon Tapiola salissa

Kevään oppilasnäytökset pidetään Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiola-salissa la-su 14.-15.5.2016.

Lisätietoja ryhmien esiintymispäivistä ja tarkemmista aikatauluista tulee huhtikuussa, jolloin alkaa myös lippujen myynti.

 


Temppuja & Tekniikka – UUSI LAJI!

Tunti on tarkoitettu niille, joiden tavoite on saada hypyt nousemaan korkeammalle ja piruetit pyörimään vinhammin ja jotka haluavat maustaa tanssiaan näyttävillä yksilö- ja paritempuilla.

Tunnilla harjoitellaan tanssin peruselementtejä, rytmiikkaa, ilmaisua, erilaisia hyppyjä, pyörähdyksiä ja tanssiakrobatiaa. Taitoja opetellaan hauskojen temppuratojen, tanssileikkien ja -pelien sekä erilaisten harjoitussarjojen avulla. Tunti on kehitetty erityisesti täydentämään tuntia edeltävää tai tuntia seuraavaa tanssillisempaa 45 min. Show & Latin -tuntia, jolloin kahdesta peräkkäisestä tunnista on mahdollisuus rakentaa tanssillisesti monipuolinen 90 min. tuntikokonaisuus.

Tunti sopii kaikille tempuista ja tekniikasta kiinnostuneille, ja tunnilla edetään yksilöllisesti jokaisen taitotason mukaan.


Voguing – UUSI LAJI!

Vogue -lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway -kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Tämä tanssilaji näkyy myös Madonnan musiikki videossa ”Vogue” vuodelta 1990. Vogue -tanssilaji on kehittynyt lähemmäksi nykyistä muotoaan 80-luvun New Yorkin clubeilla.

Tunneille tarvitset vaatteet, joissa on helppo liikkua.


Akrodance – Uusi laji!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.