Kisaryhmien treenit

7.9. alkaen kisaryhmät treenaavat sunnuntaisin klo 16 alkaen Winellska skolanin isossa jumppasalissa:

  • Showtanssin kisaryhmä lapset sunnuntaisin klo 16.00-17.00
  • Tanssitekniikka – lapset ja junnut – sunnuntaisin klo 17.00-17.45
  • Showtanssin kisaryhmä junnut sunnuntaisin klo 17.45-19.00

HUOM! Kisaryhmien treenit myös la 1.11., la 6.12., su 14.12. ja su 21.12. Paikat ja kellonajat ilmoitetamme myöhemmin erikseen.

Hinnat: Katso hinnat lukujärjestyksestä. Kisaryhmien koko maksu on 2 x lukukausimaksu. Tämän lisäksi jokainen maksaa itse FDO:n jäsenmaksun ja kisamaksun (n. 50 eur).


Akrodance – Uusi laji!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.


Popping – Mitä se on?

Popping on funk-henkinen katutanssilaji, jolle on ominaista musiikin tahtiin tehtävät sähköiset ’iskut’ sekä erilaisten illuusioiden yhdistäminen tanssiin.

Tunnilla opetellaan hyvällä meiningillä poppingin perustekniikkaa ja -fiilistä sekä lajin eri tyylejä, kuten waving, robot, isolations, puppet, scarecrow, ticking ja animation. Tämän lisäksi samalla opitaan hieman lajin sanastoa ja historiaa.


FolkJam® Kirkkonummella!

Tule kokeilemaan aivan uusi tanssiliikuntamuoto!

Katso: http://www.folkjam.fi/folkjam/

Opettaja:  Tarja Ketola
Aika ja paikka: tiistaisin Masalan Monitoimitalon salissa (Masalan kirjaston talo)

FolkJam® on uusi riemukas tanssiliikuntamuoto, jonka tavoitteena on kokea tanssin yhteisöllisyys ja ilo. FolkJamin® teemoina ovat luonnollisten liikeratojen ja -laatujen hyödyntäminen, tanssin juurevuus ja maanläheisyys ilman pakonomaista puurtamista sekä ennen kaikkea tehdä liikkumisesta hauskaa. FolkJam® käyttää monipuolisesti suomalaista liikemateriaalia, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen tanssillisen ja liikunnallisen kehittymisen supisuomalaiseen tyyliin.

Lue lisää FolkJamista