Voguing – UUSI LAJI!

Vogue -lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway -kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Tämä tanssilaji näkyy myös Madonnan musiikki videossa ”Vogue” vuodelta 1990. Vogue -tanssilaji on kehittynyt lähemmäksi nykyistä muotoaan 80-luvun New Yorkin clubeilla.

Tunneille tarvitset vaatteet, joissa on helppo liikkua.

 

 


KUTSU KISATOIMINNAN TÄYDENNYSHAKUUN 16.8. SUNNUNTAINA

KUTSU KISATOIMINNAN TÄYDENNYSHAKUUN 16.8. SUNNUNTAINA
Paikka: Uimahallin alakerran peilisali, Gesterbyntie 41, 0240.0 Kirkkonummi

Ei ennakkoilmoittautumista

TERVETULOA!

Klo 11.30-12.45  ’Lapset’ (s.2005-2009)
Lasten kisaryhmään voivat hakea v. 2005-2009 syntyneet vähintään vuoden tanssia, tai voimistelua harrastaneet innokkaat lapset, jotka ovat musikaalisia ja joille ryhmässä toimiminen on helppoa ja motivoivaa. Halu kehittyä on myös tärkeää.

Klo 12.45-13.00 TOIMINNAN INFO, Lapset VANHEMPINEEN

Klo 14.15-15.30 ’Aikuiset’ (s.1986-2000)
Aikuisten ryhmään voivat hakea kaikki v. 1986-2000 syntyneet aktiivisesti ja monipuolisesti tanssia vähintään 4 vuotta harrastaneet tanssijat, joilla on halu kehittyä ja treenata tavoitteellisemmin. Myös voimistelu- ja luistelutaustaisia rohkaisemme tulemaan mukaan!

* KISATOIMINTAAN SITOUDUTAAN LUKUVUODEKSI 2015-2016!

* JOKAISEEN RYHMÄÄN HAETAAN 7-24 TANSSIJAA.

* RYHMÄÄN PÄÄSYSTÄ ILMOITETAAN HAKIJOILLE SÄHKÖPOSTITSE.

Kisatoiminnan suunnittelusta vastaa opettajamme Katja Törmälä.
Kisaryhmien lukukausimaksu on n. 600€ / lukukausi.

Kisaryhmien tarkoitus on yhdistää jokaisen ikäryhmän lahjakkaimmat ja motivoituneimmat tanssijat.
Tärkein kriteeri ryhmään pääsyyn on tietenkin MOTIVAATIO JA RAKKAUS TANSSIIN!

Lukuvuonna 2015-2016 kisaryhmien oppilaiden omat tunnit ovat 3-4 kertaa viikossa. Pääsääntöisesti kisakoreografioiden treenaus tapahtuu sunnuntaisin ja arkiviikolla ovat muut tanssitunnit. Jokaisella oppilaalla tulee olla myös 1-2 vapaapäivää treenaamisesta. Lasten odotetaan treenaavan vähintään 4h viikossa. Junnut ja aikuiset treenaavat vähintään 6h viikossa. Näistä 1,5-2h vko on kisakoreografioiden harjoittelua.

Kisatoiminnan ikäryhmien tavoitteena on keskittyä tavoitteelliseen tanssin harrastamiseen. Ryhmät tarjoavat tanssijoille mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa, sekä saada henkilökohtaista palautetta. Oppilaat saavat opetusta myös kehonhuoltoon ja tanssitekniikan harjoitteluun sekä iloa ja onnistumisen kokemuksia esiintymismahdollisuuksista.

Kisatoiminta ja säännöllinen tavoitteellinen tanssin treenaaminen tukevat toisiaan mahdollistaen tanssijoiden kokonaisvaltaisen kehityksen. Kisaryhmäläiset osallistuvat mahdollisuuksien mukaan valtakunnallisiin taidetanssitapahtumiin.

Kisaryhmässä tanssija on osa tiivistä ryhmää, jossa jokainen tanssija on tärkeä osa kokonaisuutta ja sitoutuminen ryhmän toimintaan ja aikatauluihin on ensisijaisen tärkeää!

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!


Akrodance – Uusi laji!

Akrodance on akrobaattinen tanssi, jossa pääpainona akrobatia eri muodoissaan. Tunneilla keskitytään lattia-pari- ja ryhmäakrobatiaan, venyvyyteen sekä erilaisiin hyppyihin.