Cheerleading ilmoittautuminen on avattu

Ilmoittautuminen Kirkkonummen Thunder Cheerleading -ryhmiin on avattu kaudelle 2020-2021. Cheerleading kautemme alkaa maanantaina 17.8.2020. Tule mukaan iloisiin ja energisiin cheer-ryhmiimme!

Tällä kaudella jatkavat samat ryhmät kuin kevätkaudella 2020:

Lasten harrasteryhmä ”Minit”

Ryhmä on tarkoitettu aloittaville ja harrastusta jatkaville vuosina 2010-2013-syntyneille. Siellä harjoitellaan cheerin peruslajitaitoja. Tämän joukkueen kautta voi aikanaan siirtyä kisaryhmään harjoittelemaan taitojen karttuessa.

Nuorten harrasteryhmä ”Junnut”

Ryhmä on tarkoitettu aloittaville ja harrastusta jatkaville vuosina 2006-2010-syntyneille. Siellä harjoitellaan cheerin peruslajitaitoja ja haastavampiakin juttuja ryhmän taitotason mukaan. Haaveissamme on tulevina vuosina saada myös junnutasolle kilpajoukkue, jotta myös tästä harrasteryhmästä pääsisi taitojen karttuessa siirtymään kilpailevaan joukkueeseen. Tässä ryhmässä on mahdollista valita haluaako harrastaa kerran vai kaksi kertaa viikossa.

Kisajoukkue Thunder Lightning

Joukkue on tarkoitettu vuosina 2008-2011-syntyneille jatkaville cheerharrastajille. Siihen voi halutessaan tulla kokeilemaan, jos löytyy lajitaustaa cheeristä tai esimerkiksi vahva voimistelu- tai luistelutausta. Jos haluat uutena hakea kisajoukkueeseen olethan yhteydessä toimistoomme ensin TÄÄLTÄ ja tulevalle kaudelle voi ilmoittautua TÄÄLLÄ.