Etsimme vahvistusta cheerleading-valmennustiimiimme!

Kirkkonummen tanssiyhdistys ry on vuonna 1984 perustettu perinteikäs yhdistys, ja cheerleading on ollut keskeinen osa toimintaamme jo parinkymmenen vuoden ajan. Alaisuudessamme toimii tällä hetkellä minien Thunder Lightning ja junnujen Thunder Sky cheerleading-joukkueet sekä yksi cheertanssi-ryhmä.

Joukkueet ovat avoimia harrasteryhmiä, joihin ei pidetä karsintoja. Vuosittain joukkueet ovat käyneet vähintään yksissä kilpailuissa. Ryhmät esiintyvät myös yhdistyksen kevätnäytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa.

Ohjaajat valmentavat ryhmiä pareittain, ja treenejä on arki-iltoina ja lauantaisin Kirkkonummella. Treeniajat on lyöty lukkoon tämän lukuvuoden osalta, mutta kunkin ohjaajan opetusaikatauluja pystytään suunnittelemaan joustavasti ohjaajan yksilöllinen tilanne huomioiden. Sekä minien että junnujen ohjaajat työskentelevät tiiminä ja suunnittelevat toimintaa yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Edellytämme hakijalta
• Vankkaa lajikokemusta
• Vähintään 16 vuoden ikää
• Mielellään, mutta ei välttämättä, parin vuoden kokemusta valmentamisesta. Koulutamme valmentajia myös mahdollisuuksien mukaan.
• Iloista ja kannustavaa asennetta ohjaamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Työt alkavat tammikuussa 2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian kirkkonummen.tanssiyhdistys@gmail.com. Kerrothan hakemuksessasi lajitaustastasi sekä valmennuskokemuksesta. Myös muunlainen kokemus työskentelystä lasten ja nuorten parissa katsotaan eduksi.

Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta Mari Niittysalolta, puh. 050-306 2624. Täytämme paikat heti, kun sopivat valmentajat löytyvät.

Kirkkonummen tanssiyhdistys ry – Kyrkslätts dansförening rf
Kotisivut: www.dancemoves.fi
Sähköposti: kirkkonummen.tanssiyhdistys@gmail.com,
Puhelin: 050 306 2624
Facebook: https://www.facebook.com/dancemovestanssikoulu/
Instagram @dancemoveskirkkonummi: https://www.instagram.com/dancemoveskirkkonummi/

ajankohtaista_vas