Vielä mahtuu mukaan junnujen showtanssin intensiiviryhmään – täydennyshaku 20.8.!

Junnujen showtanssin intensiiviryhmien täydennyshaku su 20.8.2017 klo 12.30-15.30

Paikka: Uimahallin alakerran peilisali, Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi

Junnujen showtanssin intensiiviryhmiin on peruutuksista johtuen vapautunut paikkoja, Vielä ei siis ole myöhäistä hakea mukaan!

Junnujen ryhmään voivat hakea kaikki tanssijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden 2018 aikana enintään 15 ja vähintään 12 vuotta. (Vuosina 2003-2006 syntyneet).

Intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä tavoitteelliseen tanssin harrastamiseen. Ryhmät tarjoavat tanssijoille mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa, sekä saada henkilökohtaista palautetta. Oppilaat saavat opetusta myös kehonhuoltoon ja tanssitekniikan harjoitteluun sekä ennen kaikkea iloa ja onnistumisen kokemuksia monista esiintymismahdollisuuksista.

Lukujärjestys sisältää showtanssin koreografiatuntien lisäksi muun muassa tanssitekniikkaa, kehonhuoltoa ja balettia.

Sunnuntaisin showtanssin tekniikka ja koreografia -tunnit yhteensä 2,5h
Keskiviikkoisin baletti 60min
Torstaisin showtanssi 75min

Ryhmät osallistuvat keväällä myös erilaisiin näytöksiin, katselmuksiin ja kilpailuihin, joiden koreografioista vastaa opettajamme Katja Törmälä.

Lukukausimaksu 565€/585€

Ilmoittautuminen täydennyshakuun

Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkaa, laitathan mahdollisimman pian viestiä yhdistyksen sähköpostiin kirkkonummen.tanssiyhdistys@gmail.com. Kirjoita sähköpostiin hakijan yhteystiedot sekä lyhyt kuvaus tanssitaustasta. Muista myös mainita, jos olet harrastanut voimistelua, taitoluistelua tai vastaavaa.

Tervetuloa!