Kevätnäytösten infosivu – näytösten ja kenraalien aikataulut

Keräämme tälle sivulle tärkeää tietoa kevätnäytöksiä koskien. Lue koko sivu loppuun. Näistä infoista pitäisi löytyä kaikki tarvitsemasi tieto, mutta jos jokin asia vielä askarruttaa, niin olethan yhteydessä yhdistykseen.

Lue tästä kevätnäytöstiedote >>

Käsiohjelmat

Näytösten esitysjärjestykset löytyvät oheisista käsiohjelmista. Meillä on jokaisessa näytöksessä kuulutukset esiintyvistä ryhmistä, mutta emme jaa käsiohjelmia. Voit halutessasi tulostaa sellaisen itse mukaan alla olevista linkeistä.

Kevätnäytös lauantaina 17.3.2018 klo 16.00 esiintymisjärjestys

Kevätnäytös sunnuntaina 18.3.2018 klo 15.00 esiintymisjärjestys

Kevätnäytös sunnuntaina 18.3.2018 klo 17.00 esiintymisjärjestys

Missä näytöksessä oma ryhmäni esiintyy?
Oman ryhmäsi näytöksen voit tarkistaa myös kevätnäytöksen ilmoittautumissivulta >>

Kenraalin jälkeen tanssijat poistuvat pukuhuoneista (jollei erikseen ole toisin mainittu) ja palaavat paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua:

La klo 15.30
Su klo 14.30 tai 16.30

Kenraalit

Kenraalien aikataulu (lataa PDF) >>

Tanssijoiden on saavuttava paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen aikataulussa ilmoitettua alkamisaikaa, jotta he ehtivät vaihtamaan esiintymisvaatteet päälle ennen kenraalien alkamista.

Kenraalissa tanssitaan esiintymisvaatteissa. Huom! Dance Moves tanssikoulun esiintymisvaatteita ei saa viedä kotiin, vaan ne jätetään kenraalin/esiintymisen jälkeen pukuhuoneeseen.

Lauantaina Katja Törmälän ja Tiina Ollin ryhmät jäävät kenraalin jälkeen suoraan pukuhuoneeseen odottamaan näytöstä. Kaikki muut ryhmät poistuvat kenraalin jälkeen ja palaavat viimeistään 30 minuuttia ennen näytöstä.

Sunnuntaina Tarja Ketolan ja Katri Igbruden oppilaat jäävät pukuhuoneisiin odottamaan näytöstä. Kaikki muut oppilaat poistuvat kenraalin jälkeen ja palaavat viimeistään 30 minuuttia ennen omaa näytöstään.

Vanhemmat, olkaa odottamassa lastanne kulttuurikeskuksen aulassa kenraalin jälkeen. Lapsenne tuodaan aulaan, kun kenraali on päättynyt. Katso päättymisaika aikataulusta.

Lipunmyynti

Olethan muistanut ostaa liput kevätnäytökseen?

Lippuja myydään Lippupisteen toimipisteissä sekä verkkokaupassa >>

Lippuja voi ostaa Tapiolan kulttuurikeskuksesta myös näytöspäivänä, jos niitä on jäljellä.