K-pop

K-pop on energinen, monipuolinen tanssityyli, joka yhdistelee muun muassa shown, commercial dancen ja streetin elementtejä trendikkäällä tavalla. Tanssilajissa suuressa painossa ovat ilmaisu ja näyttävyys, ja tunneilla keskitytäänkin mm. kehonhallintaan ja oman ilmaisukyvyn löytämiseen. Monipuolisuutensa vuoksi laji sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin tanssijalle. K-popin kutsumanimi tulee ilmaisusta ”Korean Pop”. Se on kerännyt lähivuosina suurta suosiota myös länsimaissa niin musiikki- kuin tanssityylinsäkin puolesta. Tanssityylin monien eri ulottuvuuksien yhdistävänä tekijänä toimiikin korealainen popmusiikki.

Jihyo (feminiininen tyyli)

Tunnilla opeteltavat koreografiat ottavat vaikutteensa feminiinisemmiltä artisteilta ja esityksiltä. Esimerkiksi commercial dancen vaikutteet ovat suuressa osassa, monien muiden tanssityylien muassa.

Taeyong (maskuliininen tyyli)

Tunnilla opeteltavat koreografiat pohjaavat eniten eri street-lajeihin, kuten hip hoppiin, vaikkakin tunneilla ovat läsnä myös muiden k-pop tanssissa keskeisten tanssityylien elementit.