Baletti

Esibaletti

Pienimmille tanssijoille suunnattu balettitunti. Tunneilla harjoitellaan baletin alkeita ja tuetaan lapsen motorista kehitystä leikin keinoin ikäsopivalla tavalla. Tunti tukee myös lapsen
luovuutta ja tutustuttaa tanssituntien käytäntöihin.

Baletti Taso 1 (6+ -vuotiaat)

Tunneilla opetellaan klassisen baletin alkeet. Tekniikan perusteet luovat perustan kenties jopa elinikäiselle tanssiharrastukselle. Tunti koostuu tanko- ja keskilattiaharjoituksista, joissa baletin perinteen mukaan harjoitellaan perusliikkeitä, käsien ja jalkojen asentoja, liikesarjoja ja -ratoja sekä totutellaan baletin maailmaan ja tanssitunnilla oloon. Välillä käytetään omaa luovuutta tanssileikkien ja improvisaatioiden avulla.

Baletti Tasot 2 – >

Ryhmissä jatketaan edellisten vuosien liikemateriaalin kehittämistä ja syventämistä. Balettitekniikan lisäksi koulutuksessa panostetaan ylemmillä luokilla esiintymistoimintaan ja näyttämöllisen ilmaisun kehittämiseen.

Baletti Aikuiset

Balettia pehmeästi ja turvallisesti! Opetellaan tekniikkaa, parannetaan ryhtiä ja nautitaan tanssista. Tanko- ja keskilattiaharjoituksia, venytyksiä ja pienimuotoista lihaskuntoharjoittelua. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, aiempia tanssiopintoja ei tarvita!