Showtanssin intensiiviryhmät

Intensiiviryhmien tavoitteena on keskittyä tavoitteelliseen tanssin harrastamiseen. Ryhmät tarjoavat tanssijoille mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa ja saada henkilökohtaista palautetta.

Oppilaat saavat opetusta myös kehonhuoltoon ja tanssitekniikan harjoitteluun sekä ennen kaikkea iloa ja onnistumisen kokemuksia monista esiintymismahdollisuuksista.

Lukujärjestys sisältää showtanssin koreografiatuntien lisäksi muun muassa tanssitekniikkaa, kehonhuoltoa ja balettia. Ryhmät osallistuvat kevätkaudella myös erilaisiin näytöksiin, katselmuksiin ja kilpailuihin, joiden koreografioista vastaa opettajamme Katja Törmälä.

Keväällä 2018 ryhmät osallistuivat seuraaviin tapahtumiin:

  • Yhdityksen kevätnäytös
  • FDO:n ikämestaruuskarsinnat
  • Estradi-tanssikilpailu
  • Stoori
  • Glow
  • Show of the Year
  • Pyörre

Hakeminen ja paikan vahvistaminen

Intensiiviryhmiin voi hakea vain koetilaisuuden kautta, joka järjestetään yleensä toukokuun lopussa. Elokuussa järjestetään täydennyshaku, mikäli ryhmissä on vielä paikkoja vapaana. Hakutilaisuuksista tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivuilla sekä sähköpostilla.

Valinnoista ilmoitetaan kesäkuun aikana mahdollisimman pian koetilaisuuden jälkeen. Sitova vahvistus paikan vastaanottamisesta on tehtävä heinäkuun aikana erikseen lähetettävän ohjeistuksen mukaisesti.

Ryhmät

LAPSET: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuonna 2019 joko 11 vuotta tai ovat sitä nuorempia. (Vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat tanssijat.)

JUNIORIT: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden 2019 aikana enintään 15 ja vähintään 12 vuotta. (Vuosina 2004-2007 syntyneet tanssijat).

AIKUISET: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden 2019 aikana 16 vuotta tai ovat sitä vanhempia. (Vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat)

Ryhmät muodostetaan vain, mikäli niihin saadaan riittävästi oppilaita.

Lukuvuosi

Kausi alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy toukokuun loppupuolella. Lukuvuonna 2017-2018 opetus on koostunut seuraavista tunneista (saattaa vaihdella lukuvuosittain):

  • Showtanssi, tekniikka ja koreografiikka sunnuntaisin, opettajana Katja Törmälä
  • Showtanssi ja tekniikka torstaisin, opettajana Anne Pihlström
  • Baletti tiistaisin tai keskiviikkoisin, opettajana Susanna Leinivaara

Hyväksyessään paikan oppilas/huoltaja sitoutuu käymään säännöllisesti lukujärjestyksen mukaisessa opetuksessa. Tämä on erittäin tärkeää oppilaan kehittymisen ja kilpailukoreografian valmistumisen kannalta. Opetusohjelmassa mainittujen tuntien lisäksi oppilaalle saattaa tulla ylimääräisiä harjoituksia, kilpailumatkoja ja muita esiintymisiä.

Kustannukset

Lukukausimaksu määräytyy vuosittain opetustuntien mukaan. Lukukausimaksu on ollut noin 560€ / lukukausi, ja sen on mahdollista maksaa kolmessa erässä. Tarkka lukukausimaksu täsmentyy kesän aikana, kun lukujärjestys on saatu valmiiksi.

Lukukausimaksu kattaa vain lukujärjestyksen mukaiset tunnit + ennalta ilmoitetut bootcampit. Mahdolliset ylimääräiset harjoitustunnit, kisamatkat (muun muassa vakuutukset, osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä opettajien kulut) ja muut ylimääräiset kulut oppilaat maksavat itse lukukausimaksun lisäksi tai tarpeen vaatiessa yhdistys veloittaa ne oppilailta erikseen. Mahdollisista lisäkuluista ilmoitetaan erikseen.

Vakuutukset

Jokaisen showtanssin intensiiviryhmän oppilaan on itse hankittava harjoitustunnit ja kilpailut kattava vakuutus ennen tuntien alkamista elokuussa. Vakuutuksen voi hankkia esimerkiksi Finnish Dance Organizationin FDO:n kautta. Vakuutuksen saaminen edellyttää jäseneksi liittymistä ja on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Lisätietoja alla olevista linkeistä:

Jäseninfo: http://www.fdo.fi/index.php?ID=94&page_id=1

Urheiluvakuutus: http://www.fdo.fi/index.php?ID=94&page_id=10