Lukukausimaksut

MAKSUT

Kausittainen lasku koostuu jäsenmaksustamme ja kurssin lukukausimaksusta.

Jäsenmaksu: 10 euroa / lukukausi  eli yhteensä  20€ / lukuvuosi

Tanssituntien lukukausimaksut on tasattu saman suuruisiksi syys- ja kevätkaudelle. Niiden summaan vaikuttaa tuntien pituus,  viikottaisten treenikertojen määrä sekä kauden pituus. Osalla kursseista on oma hinta alla olevan hinnaston ulkopuolelta.  Tarkista maksut kurssikohtaisesti lukujärjestyksestä tai toimistolta.

30 min 152 eur
45 min 160 eur
60 min 165 eur
75 min 177 eur
90 min 190 eur
   
Showtanssin intensiiviryhmät kysy tarkemmin toimistolta
Cheerleading katso lukujärjestys

ALENNUKSET

Perhealennus 10 € / oppilas

Jos samasta perheestä käy tunneillamme useampi henkilö saa jokainen heistä 10e alennuksen laskun kokonaissummaan. Tämä alennus ei näy ilmoittautumisvaiheessa, mutta lasketaan laskulle kun perheenjäsenet on manuaalisesti yhdistetty oppilasjärjestelmässä.

Paljousalennukset

Alla on taulukko paljousalennuksistamme. Järjestelmämme laskee nämä automaattisesti ja näet summan ilmoittautuessasi. Kestoltaan pisin kurssi tulee maksettavaksi ensin ja sen jälkeen järjestyksessä niin että 2. kurssi on hinnaltaan 70% perustuntihinnasta ja 3. tai useampi kurssi on 60% perustuntihinnasta.

Paljousalennukset eivät koske intensiiviryhmiä, kisaryhmiä tai tiiviskursseja joille on laskettu oma hinta.

Tunnin pituus

30 min

45 min

60 min

75 min

90 min

1.tunti

152€

160€

165€

177€

190€

2.tunti

106€

112€

116€

124€

133€

3. tunti

91€

96€

99€

106€

114€


MAKSAMINEN

Pankkitili: AKTIA  FI74 4055 0010 2767 60

Lasku on mahdollista jakaa itse enintään 3 erään ilmoittautumisen yhteydessä tai jälkeenpäin kirjautumalla oppilasjärjestelmäämme Hobiveriin tunnuksillaan. Eriin lisätään laskutuslisä (ei koske kisaryhmiä). Lasku toimitetaan joko sähköpostitse tai kirjeenä ja tavan voitte itse valita ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokaisen kurssin hinta on määritelty kaudeksi kerrallaan. Kysymyksessä on kausimaksu, vaikka sen jakaisikin itse eriin. Ilmoittautuessa sitoudutaan koko lukukaudeksi kerrallaan. Alla lisää peruutusehdoista.

Laskun maksuaika on 14 päivää.

Vain yhdistyksen jäsenmaksun ja kausimaksun maksaneilla on oikeus osallistua yhdistyksen tarjoamille tunneille tai tapahtumiin. Maksujen tulee olla ajan tasalla sekä kuluvan että edellisen lukuvuoden osalta tai maksujärjestelystä sovittu, jotta tunneille voi osallistua.

Huom! Toimitamme maksamattomat laskut perintätoimiston käsiteltäväksi.


LIIKUNTASETELIT & -EDUT

Aikuiset voivat maksaa oman lukukausimaksunsa tai osan siitä Edenredin, Smartumin ja ePassin (Sporttipassi) liikuntaeduilla. Meille käyvät niin liikuntasetelit kuin etujen verkkomaksu. Ohjeet verkkomaksun käyttöön löytyvät Smartumin ja ePassin omilta nettisivuilta. Merkitse palvelun tarjoajaksi Kirkkonummen tanssiyhdistys ry.

Liikuntaetua hyödyntäessäsi ota  ensin yhteyttä toimistoomme: kirkkonummen.tanssiyhdistys@gmail.com


PERUUTUKSET JA HYVITYKSET

Yhdistyksestä riippumattomista syistä johtuvat yksittäiset peruutukset tunneissa (esimerkiksi opettajan sairastuminen tai salivuoron peruuntuminen koulun oman käytön vuoksi) eivät muuta oppilasmaksuja. (Katso tuntien korvaamisesta tarkemmin koulutussäännöistä)

Mikäli lähiopetustunnit peruuntuvat yhdistyksestä riippumattomista syistä, korvataan ne tilanteen mukaan, joko striimatuilla etätunneilla ja/tai videotreeneillä. Lähiopetustuntien korvaaminen muilla tuntien toteutusvaihtoehdoilla ei oikeuta maksujen palautuksiin tai hyvityksiin.

Oppilaan tilapäisiä poissaoloja tunneilta ei hyvitetä maksuissa.

Pakottavien pitkäaikaisten poissaolojen hyvityksestä kausimaksuissa on neuvoteltava yhdistyksen hallituksen kanssa. Tällainen on esimerkiksi loukkaantumisesta johtuva sairasloma. Ole yhteydessä asiasta sähköpostitse (kirkkonummen.tanssiyhdistys@gmail.com).

Jos oppilas keskeyttää kesken kauden, koko kausimaksu tulee maksaa. Maksua ei palauteta muuta kuin lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisesta palautuksesta yhdistys pidättää 10 euron toimistomaksun.